Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέοι Προϊστάμενοι των Δικαστηρίων-Όλα τα ονόματα

 

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών νέος διευθύνων αναδείχθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ηλίας Ζαγοραίος.
Στο Πρωτοδικείο Αθηνών νέος διευθύνων αναδείχθηκε ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Σπύρος Γεωργουλέας. Τακτικά μέλη του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης εξελέγησαν ο Πρωτοδίκης Αθηνών, κ. Ευάγγελος Χατζίκος και ο Πρωτοδίκης Αθηνών, κ. Ευάγγελος Στασινόπουλος, και ως αναπληρωματικά μέλη αυτών η Πρωτοδίκης Αθηνών, κ. Δέσποινα Ιωσηφίδου και ο Πρωτοδίκης Αθηνών, κ. Ηλίας Κανελλόπουλος.
Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών νέος διευθύνων αναδείχθηκε ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών, κ. Παναγιώτης Καραγιάννης.
Στο Εφετείο Αθηνών νέος διευθύνων αναδείχθηκε ο Πρόεδρος Εφετών Αθηνών, κ. Δημήτριος Μόκκας, με αναπληρώτριά του την κ. Διονυσία Μπιτζούνη. Μέλη του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης αναδείχθηκαν η Εφέτης, κ. Χρυσούλα Κοντοδήμου-Φλώρου, ο Εφέτης, κ. Κώστας Παναρίτης, και Αναπληρωματικά Μέλη η Εφέτης, κ. Μαρία Λεπενιώτη, και ο Εφέτης, κ. Αλέξανδρος Σάββας.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Επικίνδυνες αποφάσεις των Εισαγγελέων Προσδιορισμού της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών

Υπ'όψιν: 1) Της κ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου 2) Του κ. Προϊσταμένου Επιθεώρησης Δικαστών και Δικαστηρίων 3) Του κ. Διευθύνοντος την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών
Εξ αφορμής μίας υπόθεσης παραθέτουμε τις κατωτέρω σκέψεις, που θα αποτελέσουν και περιεχόμενο αιτήσεως για γνωμοδότηση, από την κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, και τον κ. Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, και πειθαρχικής αναφοράς σε βάρος των Εισαγγελέων Προσδιορισμού Αθηνών, κ. Αλεξάνδρας Πίσχοινα, και κ. Δήμητρας Πατσουράτη. Οι παρακάτω, δε, σκέψεις διατυπώνονται χωρίς καμία εμπάθεια, και χωρίς καμία διάθεση νομικής ματαιοδοξίας, παρά μόνον για την προάσπιση των δικαιωμάτων των διαδίκων σε μία ποινική δίκη.
Διάδικος ποινικής δίκης, και δη κατηγορουμένη, αιτήθηκε αντίγραφα της δικογραφίας, που εκκρεμεί στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημ/κείου, και δη ένα έγγραφο (ιατρικό πιστοποιητικό), που προσεκόμισε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της, και το οποίο αναγνώστηκε στο Δικαστήριο, το οποίο και ανέβαλε τη δίκη. Η αίτηση χρε…

Απαγορεύεται η άρση απορρήτου προσωπικών (και όχι ειδησεογραφικών) ιστολογίων

Υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι συγκεκριμένη Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία προήχθη σε Εφέτη, αλλά και λοιπά play - boys και play - girls της Δικαιοσύνης, αποπειράθηκαν να άρουν το απόρρητο προσωπικού (και ουχί ειδησεογραφικού) ιστολογίου, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις σαφείς διατάξεις του Νόμου, που απαγορεύουν κάτι τέτοιο.
Μάλιστα, η παραπάνω Πρόεδρος είχε το θράσος να επικαλεστεί ότι συγκεκριμένος Δικηγόρος διαδίκου είναι διαχειριστής συγκεκριμένου προσωπικού ιστολογίου, προκειμένου να ζητήσει να γίνει δεκτή δήλωση αποχής της, ισχυριζόμενη ότι με ανάρτησή του προσέβαλε, βάναυσα (βαναυσότερα της νομολογίας της) την προσωπικότητά της.
Και τα play - mobiles της Justicia ανέλαβαν δράση, "δικαιώνοντας" τον διάδικο που εκπροσωπούσε ο δικηγόρος, με λεπτομέρειες που μόλις αποκαλυφθούν θα προκαλέσουν κλυδωνισμούς στον χώρο της πρ. Σχολής Ευελπίδων. Γιατί στην πρ. Σχολή μάλλον υπηρετεί μια μειοψηφία από νύν στρατιωτάκια εμπάθειας και μεροληψίας, ταγμένα στην …